Bjarno Oeyen

Portfolio

In deze portfolio kan je verschillende projecten bekijken waar ik aan heb gewerkt. Sommige zijn al vrij oud, maar het is altijd leuk om terug in de tijd te gaan.

Games

Rotations

Draai de wereld rond en ga met het balletje naar de finishlijn. Hier gaan we! Het vervolg van mijn eerdere spel Rotation. Mijn eerste spel voor Android!

Lees verder »

Scheme-Man

Speel Pac-Man in DrRacket.

Lees verder »

Cosmic Postal Services

Schiet vijandige ruimteschepen, en breng een postpakket naar het andere einden van het universum.

Lees verder »

The Story of Light

The Story of Light verteld het verhaal over een lichtblokje dat de wereld moet redden van een duistere tovenaar die al het andere licht weggetoverd heeft.

Lees verder »

Guess the Color

Gegeven een kleurcode in RGB, hexadecimale notatie of HSV, kan jij detecteren welke kleur de juiste is? Een eenvoudig spelletje waar webprogrammeurs wel eens mee kunnen experimenteren.

Lees verder »

The Definition of Life

Ergens in dit doolhof zit dé echte definitie des levens weggestoken. Kan jij hem ontdeken alvorens de timer afgelopen is?

Lees verder »

One Key 2

Je hebt slechts 1 toets tot je beschikking, kan jij daarmee het spel volledig uitspelen? Dit is een uitgebreide versie van een mijn oudere spellen met grotere levels, meer levelonderdelen en dus ook meer fun! Uitdaging verzekerd!

Lees verder »

Oil Plus+

Onze aarde, die we al heel lang kennen, is inmiddels verlaten in het jaar 2893. Lang hebben we gezocht naar mogelijkheden voor varianten naar olie maar tevergeefs... Al snel vonden we een nieuwe planeet waar we terug olie vonden voor onze industrie, maar deze planeet wordt aangevallen door aliens en er komen regelmatig sneeuwstormen en aardbevingen...

Lees verder »

Arvoitus

Arvoitus is een eenvoudig puzzelgame waarbij je door het verplaatsen van blokjes in juiste gaten naar het volgende level kunt. Het spel is eenvoudig om te spelen en heeft een redelijke moeilijkheidsgraad die opgebouwd wordt. Er is ook een level-editor aanwezig.

Lees verder »

Pieces of the Robot

Pieces of the robot is een spel met tien levels waar je een vernielde robot terug in elkaar moet zetten. Dit doe je door tal van onderdelen te zoeken in een expositiegebouw vol met gevaren.

Lees verder »

Rotation

Rotation is een spel waar je een 2D-wereld kunt ronddraaien in 360°. Twintig levels, vier speelmodusen, een leveleditor en nog veel meer. Het is allemaal aanwezig in dit eenvoudige spelletje dat je enkele uren speelplezier te bieden heeft.

Lees verder »

One Key

One Key is een supereenvoudig spel waarbij je, zoals de naam doet vermoeden, slechts één toets op je toetsenbord nodig hebt. Dit is de spatiebalk die ervoor zorgt dat je kunt springen en het spel kunt starten.

Lees verder »

Applicaties

De Stroomstatuswaker

De Stroomstatuswaker controleert elke dag de huididge vooruitzichten van het stroomnet in België. Dit omdat er een mogelijk tekort kan ontstaan door een tekort aan elektriciteit.

Lees verder »

PScheme

PScheme is een (online) programma in PHP waarmee je Scheme-code mee kunt evalueren, het probeert zich te houden conform de R5RS-standaard.

Lees verder »

Master Typer

MasterTyper is een eenvoudige tool om snel achter de snelheid van je tikken te komen. En of je met of zonder fouten kunt tikken. De test duurt 60 seconden en geeft vervolgens een gedetailleerd overzicht over je typ-resultaten.

Lees verder »

Websites

TL0.be

TL0.be is een link shortener gemaakt in PHP. Je kan hiermee eenvoudig url's korter maken en instellen dat een url slechts een bepaalde tijd geldig is, of slechts een aantal paar clicks. De website heeft willekeurige achtergronden en herlaad niet om een verkorte url aan te maken door middel van Ajax Requests.

Bezoek TL0.be

Magischevierkantengenerator

De Magischevierkantengenerator is een generator waarmee je eenvoudig magische vierkanten mee kunt maken. De maximale grootte is 500. De broncode van de verschillende algoritmes is eenvoudig ook terug te vinden op de website zelf.

Dit was geschreven als een onderdeel van een wiskundig project in het secundair onderwijs.

Bezoek de Magischevierkantengenerator (op TL0.be)

Tamaran.be

Tamaran is een logopedische praktijk in Mechelen, het webdesign (en grote delen van de inhoud) zijn door mij gemaakt.

Bezoek Tamaran.be

N&R Entertainment

Wie op zoek is naar een DJ-gezelschap voor zijn feestjes kan misschien wel bij N&R Entertainment terecht. Niet bij mij! Ik zorgde alleen maar voor het ontwerp van de website en de achterliggende code.

Bezoek de website van N&R Entertainment

Nederlands Minecraft forum

Inmiddels ben ik niet meer actief op dit forum, maar tijdens de beginperiode was ik één van de beheerders die de website achter de schermen draaiende hield. Toch wel een leuke prestatie.

De website heeft een speciale plaats op het community-onderdeel op de officiële Minecraft-website.

Bezoek de Nederlandse Minecraft Forum

Overig

Games maken met GameMaker

Een ondertussen verouderde tutorial, maar toch zeker de moeite waard om eens te bekijken als je GameMaker wilt ontdekken. Het is onvolledig en nooit afgewerkt, maar er zijn nog plannen voor een remake.

Lees verder »